Atascadero.

Tänkte lägga upp en bild på en karta så ni kan se vart i Californien det är jag ska bo. Det ligger rätt så nära Pismo Beach.



Första inlägget

Anledningen till att jag har skapat denna blogg är för att jag ska åka som utbytesstudent till USA i Augusti, jag kommer att vara där i 10 månader. Där jag ska bo är i Kalifornien, i en stad som heter Atascadero (ligger emellan Los Angeles och San Francisco).

När jag åker dit kommer jag att ha gått ut gymnasiet, alltså tagit studenten. Jag började ett år tidigare i skolan, så det är därför jag har möjlighet att åka då. Men det har varit ett himla krångel för mig innan jag fick reda på att det gick att åka, ett antal organisationer har sagt nej. Men så tog jag kontakt med YFU och det är dem som jag ska åka med, är så tacksam att de tog sig tid för mig, så nu är allt fixat!


Eftersom det varit en massa krångel med antagningen till en organisation så anmälde jag mig i sista stund, fick alla ansökningspapper och några dagar senare skulle de redan vara inskickade. Så jag har haft fullt upp kan man säga! Imorgon ska jag ta min första obligatoriska spruta mot Hepatit A och B tror jag det var. Undra hur nu det ska gå, jag som HATAR sprutor!

Vore kul om någon som också ska till USA 2009/2010 hörde av sig!


RSS 2.0