Sydneys surprise party

Sydneys mamma hörde som sagt av sig till mig för att fråga om jag kunde fixa lite folk som kunde komma på hennes "pary". Men inte alla kunde komma då heller hehe, men det var kul! Vi åkte till stranden och hade lunch där och sedan var vi på stranden hela dagen och solade och badade. Såå skönt!
















Birthday dinner

I lördags hade jag min middag för mina närmsta kompisar här. Det var trevligt fastän 4 personer inte kunde komma. Vi åt på california pizza kitchen så gott :) och jag fick massor av fina saker. :)






















outside after the dinner
bubblegum alley

sarah and I

Cabo

Är hemkommen från Cabo för ett bra tag sedan, eller åtminstone några dagar. Vad kan jag säga det var 5 bra dagar jag hade där, varmt och skönt och fint hotell. Det enda jag gjorde var att ligga vid poolen och bada och äta typ.

När vi kom till flygplatsen och skulle åka därifrån så sa de att jag skulle få lov att ansöka för något skit för att jag skulle kunna komma in i USA igen..öhm OK ingen hade då sagt något om det innan. Så fick jag följa med en människa bakom disken och in i en labyrint av kontor tillslut kom vi till en gubbe som satt och pratade i telefon de första 20 minuterna..och jag var stressad. Sedan visade det sig att jag inte ens behövde det där...så då fick jag bestämma min plats på flygplanet :D Så det var ju nice i alla fall.

När vi sedan kom in i USA igen så hade jag fyllt i fel papper så jag fick lov att gå ut från kön igen för att göra det, men sedan fick jag gå före alla i kön igen så det var sweet.

Här kommer några bilder.





 mitt rum














19

Allt ar bra, det ar hur varmt som helst och bara underbart hehe :) Hotellet ar hur fint som helst...Vill inte aka harifran :)

Och idag ar min fodelsedag...;)

Cabo San Lucas

Imorgon (lördag) åker jag till ventura för att spendera natten där, sedan på söndag morgon tar vi flyget mot Mexico! :) (cabo san lucas)

idag var jag och hämtade upp mina läxor som jag ska göra under tiden som jag är borta. Eftersom jag bara har två classer som är plugg kan man säga så tänkte jag att det kan väl inte bli så mycket läxor då..men tji fick jag. Från idrotten fick jag ett stort, tjockt häfte med en miljon frågor att besvara, engelskan ska jag läsa någon shakespeare book + svara på tusen frågor + göra vocab för typ två veckor + plugga till ett prov, i economics fick jag en lista på 50 ord som jag ska ta reda på vad det är + två häften som jag ska fylla i ...och från min hospitality class fick jag att jag ska kolla på TVÅ matlagnings program???! och skriva en sida om varje....B O R I N G ! (och för den delen tror hon att jag kommer kunna kolla på matlagningsprogram i mexico eller...jag fattar inte ens spanska så bra) men men detta ska väl gå det också ;)

Kommer alltså spendera min födelsedag i mexico. Kan inte fatta att jag kommer bli 19 år.

Jag är tillbaka från Mexico på torsdag, och tillbaka i Atascadero på fredag igen!

(Vädret är fortfarande tipptop ♥)

Adios.




I loove this weather

Ville bara slänga in ett inlägg och berätta hur mycket jag älskar detta väder. :) Jag kommer på mig själv att tänka att det är juni hela tiden..men det är ju faktiskt bara mars.  Igår mina damer och herrar var det 27 grader och idag var det ännu varmare..skulle tippa på 30. Jag svettades i shorts och t-shirt. :)

+ att vi ställt fram klockan så det är ljust jättelänge så det är så härligt just nu.

Nu ska jag kika på american idol!

Sun

Hi guys.

Ännu en helg som är över! Veckorna bara flyger iväg..herregud. Men det är bra, nu är det endast en vecka kvar tills jag åker till Mexico!

Ialla fall klippte mig igår! Det vart bra, första gången sedan jag kom hit som jag vart helt nöjd med allt som dem gjorde!

Annars så har jag hängt med bez, tagit bilder till in photo class och så..och idag solade vi för det var underbart väder. :)

Denna vecka så har vi lite variation i schemat i skolan, OMG första gången på 7 månader som jag börjar en annan tid än 7.47 liksom!! Börjar 10.40 två dagar denna vecka...två dagar..men alltid något!

palm såklart




Monday


Så i helgen vad gjorde jag..i fredags var jag ute och åt och sedan åkte till skolan för att kolla på dodgeball turneringen, på lördagen var jag i slo och käkade, shoppade och kikade på alica in wonderland. Ganska trååkig film. Hade en sleepover med bez och på söndagen gick vi till starbucks och lite så..var fint väder åtminstone. :)

Justja när vi väntade på bussen i lördags så stod det massor av folk och väntade på bussen och alla av rökte pot (droger) så dem var ju helt höga och konstiga. Sedan gick det två svarta killar förbi och dem typ vände sig om och kollade på dem som stod och rökte och dem som rökte började skrika efter dem typ "ey niggas what are you staring at?" Omg och jag stod i mitten mellan dem allihopa haha..I alla fall så då började dem ju bråka, typ säga massa grejer till varandra ....och sedan tog en av de svarta killarna av sig tröjan och sa typ "okay if you wanna fight, come on" så gick han iväg och ville börja slåss...men dem andra ville inte...så stod dem väl och sa massa sjuka grejer till varandra i typ en kvart, och sedan drog dem äntligen..Jag vill inte direkt vara i mitten av deras fight haha.

I allafall nu är det måndag, hände inget speciellt i skolan, spelade tennis på idrotten..det är ganska kul i alla fall för jag kan inte spela haha.



 Hittade detta idag :D typ en lista på de seniors som har näst bäst betyg eller hur man ska säga, liksom det finns en annan lista som är bättre och en som är sämre, jag är i den mittersta listan eller hur man ska säga haha. (jag har alla A:s just nu)

Feeling better

Har varit hemma från skolan nu i tre dagar. Skönt men nu vill jag tillbaka! Man missar så sjukt mycket om man bara är borta en dag, så kommer väl få ta igen saker ända fram tills juni nu hehe. Men vad ska man göra åt saken.

Så jag har inget intressant att berätta, låg i sängen och sov hela helgen förutom på lördagen då jag åkte på det hemska yfu mötet.

Justja i måndags var det sista avsnittet av the bachelor och att han valde vienna chockade nog alla, men jag tyckte det var bra!


 Så endast 2 skoldagar kvar för denna vecka och endast 12 till Mexico! :D

 


RSS 2.0