Torsdag..nej onsdag

Idag har jag : haft min sista skoldag på gymnasiet. Fyllt i flera visumpapper (nej jag är ingen terrorist eller utbildad i kärnvapen grejs haha), bokat tid på amerikanska ambassaden. Provat min studentklänning som snart är klar!!

Packat har jag däremot inte gjort, men jag har ju hela dagen imorgon på mig! Men om jag känner mig själv rätt så börjar jag nog imorgon kväll...

Tisdag

Idag har jag endast en skoldag kvar!! Och inget mer att göra klart i skolan. Nu känns det att studenten verligen börjar närma sig. Längtar!!

 

Söndag

Bra dag igår. Förutom att Lukas åkte ut från Robinson, han som var den enda värdiga vinnaren. Så nu blir det inge mer robinson för min del.

Har varit och ätit i leksand idag.. (fast det är såå onödigt att åka dit bara för att äta.) sagt av en gulli person. Det var gott i alla fall!

Måndag imorgon, och det betyder att jag inte har mer än 3 riktiga skoldagag kvar av min gymnasietid!! YEY. På fredag drar vi till cypern! Awesome.

090514

Provet igår gick bra, det var inte svårt alls. Var typ bara några frågor på slutet som var liiiiite svåra eller så var det bara så att jag inte orkade läsa igenom dem, var ganska trött efter typ 150 frågor. Skönt att ha det gjort nu i alla fall!

Idag hade vi friluftsdag, det ultimiata vädret. Kallt och blåsigt. Vi åkte hem efter mindre än en timme.

men när jag kom hem så hade jag fått brev från yfu, dem är alltid lika spännande att öppna. Det stod att jag nu fått min värdfamilj (som jag heela tiden vetat om men ändå hehe) och så fick jag veta vilken skola jag ska gå på!!

Engelska..

Imorgon ska jag göra ett engelskatest som jag tydligen måste göra för att få åka till usa. Jippie.

Nervös.

Längesedan

Mm som sagt ett tag sedan jag skrev något. Men det har inte hänt så mycket nytt på usa-fronten. Tog min sista hepatit spruta idag. Min värdfamilj ska intervjuas denna vecka någon gång. Vet till 99 % vilken skola jag ska gå på. Så lite mer vet jag i alla fall.

Kan också säga att jag längtar som bara den just nu.

RSS 2.0