Week + weekend

Kommer knappt ihåg vad som hänt denna vecka..Fast det var en bra vecka, hade inte så mycket prov och läxor som jag vanligtvis har.

Den dagen jag hade så många engelska prov på en och samma dag hade vi ett omöjligt grammar prov. Ungefär alla i klassen fick skitdåligt, så han ska typ lära ut det igen och vi ska få göra om det..Boooring! När man äntligen var av med det, för det går verkligen inte att fatta haha.

I fredags var jag och shoppade, köpte en bikini, och skor till bebisen. :) och i lördags såg jag Avatar, typ 100 år efter alla, den var bra men missade första timmen då jag råkade somna..Men jag tyckte inte den var så bra som alla säger..Men den var helt okej. Var bjuden på winter formal dance av en kille, men tackade nej, ganska smart eftersom jag somnade under filmen.

Idag ska jag antagligen på bio, ska nog se when in rome. Har inte allt för stora förhoppningar, men men.

Imorgon blir det back to the lovely school again, i can't wait. :) Det är i alla fall en "odd vecka" vilket betyder att jag imorgon har 1, 3 och 5 lektionerna = de roligaste :)

cute

Winter Formal

Igår var alltså den omtalade winter formal dansen. Det är väl ungefär som prom, inte för att jag varit på det någon gång då men.

Jag och sydney åkte hem till danie innan för att fixa oss och käka och sådär.

Stället där själva grejen var på var typ ett stort ställe, vet inte hur jag ska förklara..Och där inne var allt gratis, fanns typ allt möjligt att dricka, kakor, godis, choklad fontän osv osv. + ett stort dansgolv med skaplig musik. Inne på toaletten fanns ett bord med typ munskölj, tuggummi, hårnålar, säkerhetsnålar, bodylotion, hårsspray..osv. Haha smart tänkt liksom.

Dansen var över vid 11.30, då åkte vi hem till danie igen och sov där. Vi vart hungriga mitt i natten, så vi började laga spagetti och köttfärssås vid halv 3. Men det var gott :)















 skär lök..










Bangs

Igår var det äntligen fredag, som jag sett framemot hela veckan. Inte för någon speciell anledning mer än bara att få vara ledig. Hade en hemsk vecka.

Efter skolan åkte jag för att klippa mig. Självklart skulle det bli fel, som alla andra gånger när jag klippt mig här. Men hon såg själv att det var fel färg innan jag ens hade kollat mig i spegeln så..fick börja om med färgningen igen..Kul.  Nu är färgen skaplig men ändå ganska ful haha. Förövrigt så är mitt hår lite annorlunda och måste vänja mig vid frisyren, men det är bra med lite förändring :)

Efteråt gick jag och Danie och shoppade. Köpte bla. skor till winter formal som är idag.








Pouring rain

Överlevde dagen. Men det var nätt och jämnt. Ifall gårdagen var hemsk så var det 10 gånger värre idag. Vaknade av att det åskade, renget ö s t e ned. I skolan måste man gå ute hela tiden förutom när man har lektioner. Det är ju inte direkt som haga där man kan vara inomhus hela tiden. nej här måste vi gå långt melan varje lektion och även "matsalen" är utomhus..Shit vi som klagade förra året på att det var kallt inne i skolan. Tänk om vi dessutom hade haft spöregn på oss ;)

Åkte hemifrån klockan 7 kom hem vid 7 från cal poly. så är helt utmattad men inte kan man ligga och slappa för det. Nej nu ska här pluggas. Det värsta är att jag inte kan tänka "Gud vad skönt efter imorgon så har jag det gjort". Nej för då har jag ett änu hemskare prov på fredag som jag måste plugga livet ur mig till eftersom det är för mycket att lära sig på en dag.....Men men men vad gör man.

Det roligaste är att vädret ska vara värre imorgon haha. Hur är det möjligt..

lovely day

..............................

Dagen började bra med en orkan utanför dörren. Efter första lektionen blev det inte direkt bättre för då hade himlen öppnat upp sig och regnet öste ned. Decimeter djupa pölar/sjöar bildades på endast en halvtimme. Att använda paraplyet var inte att tänka på då det endast vände sig ut och in + jag höll på att lyfta.

På engelska lektionen fick jag veta att vi på torsdag har FYRA engelska prov på samma dag + en stor essay som ska vara klar då + en hemsk stor läxa som också är till samma dag. På fredag har jag även ett stort poli sci test. :)

När jag kom hem hade riley(hunden) rivit ut hela mina papperskork den på toaletten, allt innehåll låg på hela mitt golv + utanför mitt rum + inne på toaletten, i små, små delar. + att han hade passat på att bajsa inne i köket.

Det är endast tisdag, hur ska jag överleva hela veckan?

 Kan se framemot att jag ska klippa mig på fredag....+ winter formal på lördag. Måste vara lite positiv också och en rolig grej idag var åtminstone att PE lektionen var rolig.

...


Some pictures

Äntligen så har ännu en skolvecka passerat. Jag är även ledig på måndag vilket är hur skönt som helst!!

I fredags efter skolan åkte jag till slo med Danie för att shoppa lite grann, köpte två par nya jackor! Sedan på kvällen gjorde jag inget speciellt.

Idag åkte jag till skolan för att ta kort på Sydney till ett photoproject till skolan. Efter det gick vi till starbucks och häängde. Och ikväll ska jag ut och och äta mexican food..Imorgon vet jag inte antaglige åka till danie och spendera natten där..:)

Här kommer lite bilder ..


 farmers market

 julianne i skolan



 bröd MM

 sydney


Dinner and sleepover

Ja igår hände väl inte så värst mycket, var och handlade mat som vi skulle laga på kvällen haha. Det enda intressanta på hela dagen. Resten av dagen tog vi det väl bara lugnt, kollade på en wallander film! Så bra :D

Och så fick jag mina betyg idag HAHAH. Min video production lärare hade skrivit en kommentar på betyget - "Student doing excellent work". grejen är den att jag gör ingenting, sitter och kollar min mail typ hela lektionerna och gör läxor som jag har i andra ämnen. Men det skiter väl han i ;) Hahah.

Älskar min nya kamera också. :)


 starbucks

 chips







 detta palmblad är skiiithögt upp. kan inte fatta hur tydligt det är haha..inte direkt van med det från min förra kamera. + att det inte är dåligt att ha palmer utanför huset..det är man inte van med från sverige


Soccer game

Var på en soccer match igår vid min skola. Vår skola förlorade haha. Righetti vann. Efter matchen åkte vi till in n out och käkade, såå gott. Gick och la mig sent, resulterade i att jag vaknade upp som en zombie idag. Men men snart ska jag till vons för att köpa grejer tills ikväll då jag och bez ska laga mat ..

Lite bilder.














:D









 senaste fotot som jag tog i min photography class. (snyggt med alla fingeravtryck och så på bilden haha.) på baksidan= A+ "Wonderful! Love the sharp & contrasts light!"

:)

 !! :D

Saturday

Vaknade upp på det stenhårda golvet för andra dagen.

Åkte till ett stort shoppingmall, där typ alla affärer fanns, för att nämna några: H&M, Forever 21, Kitson, Guess, Armani, GAP, Calvin Klein, juicy couture..med mera...Liksom bara i en del av köpcentrumet fanns det typ 240 affärer + alla andra som var utomhus hehe.  Och det var så sjukt varmt!! Kändes som en riktigt varm sommardag, gissar på att det var 25 grader.

Satt ute i skuggan och åt mat och det var supervarmt och skönt! :D

(detta är det tredje inlägget på raden jag skriver så ni vet att ni kan scrolla ned om ni missat de andra höhö)






Hollywood!

En del av fredagen spenderades i Hollywood eftersom Bez aldrig varit där. Det var trevligt, men vi stannade bara i typ 2 timmar.

Haha vi kollade på en dans show som några hade där på gatan. Så typ alla stirrade väl heela tiden på en person som stod och kollade hm hm gissa vem. I alla fall så typ började väl en av dem dessutom dansa till mig, liksom stå precis framför mig och dansa...alla garvade och där stod jag..Men dem var i alla fall duktiga. Efter showen kom en av dem fram till mig och frågade vad jag hette och typ presenterade sig själv..oook jag bryr miiig. Och så frågade han om jag skulle tillbaka till hollywood ikväll för att jag kunde träffa han då. Jamenvisst självklart vill jag väl det. :) Inte..Ja som ni ser så fanns det inget mer intressant än detta att berätta om hollywood haha..




 jack sparrow



 mj



New years eve

Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på hur min nyårsafton spenderades.

Iallfall åkte ju som sagt till LA i torsdags (nyårsafton), när vi väl kom dit efter sisodär 100 år så åkte vi hem till den personen vi skulle bo hos. På kvällen åt vi på en restaurang (helt vanlig skabbig restaurang), alla hade på sig tjocktröjor, fula jeans osv osv. (jag hade en snygg klänning åtminstone). Sedan åkte vi till något ställe och kollade på massa julbelysning, visst det var väl ganska coolt och så. Men inte direkt så att min dröm är att åka och kolla på massa julbelysning på nyårsafton.

De resterande timmarna av 2009 vill jag helst glömma. Men kan väl dela med mig av mina upplevelser. I alla fall, de vi bodde hos var inte bara besatta av grisar..utan även väldigt religösa. Så vi följde med en av personerna som bodde där som var 17 år till kyrkan.......BIG mistake. I kyrkan var det riktigt drag..eller inte. Liksom, nyårsafton vad är det? Vi satt där och spelade ett astråkigt spel med några konstiga människor..och sedan så började någon gubbe att be...kunde knappt hålla mig för skratt för allt var bara så..konstigt. Efter den lilla bönen så började de sjunga....."its all about jesus" ..gick en sång, resten av dem var typ om Gud och allt sådant. När jag vände mig om stod alla folk upp med en hand i luften, sjöng med för allt vad de kunde. När klockan slog tolv så sa inte en enda människa "happy new year" nej för de hade ju fullt upp med att sjunga sina jäkla sånger. LIKSOM HALLÅ DET BLEV NYSS ETT NYTT ÅR. Men ungefär 12.20 så var de klara med sjungandet och kunde säga "happy new year"... normalt. Man brukar ju ha nedräkning och typ skrika, kramas osv.

 den otroligt super amazingly awesome belysningen!




RSS 2.0