A's

Sitter hemma hos Danie hon ska fixa mitt hair och sminka mig till kvallen.

Ville egentligen bara saga att jag fick mitt report card och denna gang fick jag minsann A i alla classes. Till och med ett A+


Like it.

Att laga mat idag gick bra, jag och en annan tjej gjorde bönor haha. Så nu har jag tre timmar till, bara tre kvar nu sedan är jag äntligen uppe i 10.

En sak som jag älskar här är att the americans är så spontana och öppna av sig! Idag på väg till skolan, så på ungefär 20 minuter kom det fram tre personer som jag aldrig sett tidigare och pratade. Först en kille bara helt random på gatan som frågade "Hi how r u?" Sedan var det en tjej (som antagligen går på min skola men jag har aldrig sett människan) som kom springandes till mig och frågade om jag var från sverige, jag svarade och frågade varför eller något och hon sa att hennes kompis ville veta sedan sprang hon iväg igen haha. Och nästa kille var en som antagligen också går på min skola men som jag heller aldrig sett. Han sa att jag hade en snygg outfit. (Han kallade det costume eftersom det är halloween). Så när jag gick hem såg jag han igen, och då sa han att han fortfarande gillade min costume haha.

Sådana här saker är liksom helt vanligt här, när man är i mataffären kan någon som passerar säga hej och fråga hur det är, i alla affärer frågar de hur det är och är supertrevliga (inte som i sverige där de inte pratar med ungdomar hahah) alla säger om de tycker man har något fint på sig (inte som i sverige där de flesta håller tyst), och säger att man ser bra ut rakt ut till en. Till exempel på min PE class så stod killarna och sa något om mig kommer inte ihåg vad men de kallade mig "Magic feet" och en, han sa "Beautiful magic feet" sen sa han till mig "Lisa you r beautiful!" Bara sådär inför typ alla haha.

Och idag hade jag en inbjudan till en halloween fest och imorgon har jag två inbjudningar :D Men ska bara gå på en av dem. Kan ju inte använda samma kostym mer än en gång ;)

MIN IPOD ÄR TRASIG.

i like it

 ena delen av vårt hospitality kök!


Yey friday!

Eftersom det är halloween imorgon så var typ alla utklädda i skolan. Och det var inte direkt några enkla kostymer, en tjej var en björn med päls och allt. Och så fanns det hur många som helst mer konstiga utklädnader..(jag klädde inte ut mig..Men jag ska imorgon på halloween festen!)

Snart ska jag iväg till skolan för att laga mat till footballs matchen! Sedan kanske jag ska på footballs matchen, får helt enkelt se om jag orkar. Imorgon blir en lång dag med doktorsundersökning, fotbollsträning (kanske), och sedan halloween party på kvällen!


Workout

Kom hem för ett tag sedan från en soccer träning. (har inte bestämt mig om jag ska try out or not..) I alla fall jag gick dit med hopp om att få träna FOTBOLL. Men icke, här ska det springas, göras armhävningar + situps och gud vet vad. Vi började med att springa två varv sedan var det raka vägen att ställa sig i led och göra massa skit. Typ springa ännu mer (såklart), utfallssteg både framåt och bakåt, höga knän allt sådant. Och sedan sprintade vi, alltså sprang asfort, typ hur långt och länge som helst.

Sedan var det dags för min favorit :) The bleachers! (hata) Det är där man sitter på footballs matcherna, läktarna alltså. Dem är ju inte direkt korta heller, nej hur långa som helst så skulle vi kuta upp och ned där en miljon gånger också, sedan göra utfallssteg ända upp och hoppa nå kaninhopp. Mina ben skakade som bara den efter det.

EFter detta sprang vi 3 varv till, gjorde situps, armhävningar och tävlade i att springa fort. Puuuuuh är mitt ord för detta pass. (säkert glömt något också.) Men men det är väl bra träning.

Idag i trimmade jag tri tip. Hahah. Typ ett skitstort köttstycke som är helt rått med blod och allt. Så skulle jag o två till ta bort fettet from det..Usch. Men vi fick lov att gå tidigare för vi skulle ta senior picture, alla seniors på en bild :)

P.s idag var det kallt ute, blåste mycket. Och en bra sak alla seniors fick gratis mat i skolan idag yey.


Okt. 26, 2009

Ännu en varm sommardag har passerat! Hade en performance quiz på hospitality classen, det var intressant haha. Jag och en kille i min klass skulle göra biscuits. Hela receptet stod i lb och oz!! (det som dem väger i ist för kg tex) Lätt att veta då hur mycket typ mjöl man ska ha...Nej. Men vi klarade väl det i alla fall..Det hon klagade efteråt på var att vi inte hade gjort rent tillräckligt mycket innan vi skulle börja arbeta + att våra biscuits var för tunna...Hmm.

Sedan skulle vi spela in nått grejs i video classen. Hahah. Vi tog hjälp av en i vår klass och han är helt insane. Idag hade han på sig en långkjol....När vi väl blev av med honom låste vi dörren så vi skulle slippa han. Men ialla fall det var min dag.

Efter skolan gick jag till vons för att köpa lite grejer och sedan gick jag hem och sov. På kvällen åkte vi och kollade på ett hus och sedan och åt.

(Skrev detta igår alltså.)

 hm vilket kort ska man välja? (en av de tre väggarna..hehe)

forever 21

Vi kom faktiskt upp igår! Och vi tog oss iväg till the junior high school för att träna där. Det gick väl bra. Men jag kommer aldrig klara av att springa de 3 kilometrarna som vi måste, på 15 minuter. Jag har världens sämsta kondition ju!!

Efter träningen igår åkte jag med Bez till Forever 21 (jag skulle inte köpa något). Jag köpte leggings till halloween, en jackaoch ett par andra leggings. Men jag hade en tröja jag lämnade tillbaka och man kunde inte få tillbaka pengar så då handlade jag för de pengarna istället. Smart va?

På kvällen gick vi ut och åt på en thairestaurang!

Och idag ska jag träna fotboll med Lizzy vid vår skola. Vet inte när ännu, vi hade planerat att börja vid 9 men hon kunde inte då. Tack och lov för jag hade min klocka på 8 och sju väckte katten mig och då var jag död.

 mina "vita" fotbollsskor(de blev bruna) och min rosa boll till höger! Snyyyyggg

 kan inte visa vad jag har på mig förstår ni :)

Photoshot

Idag beställde jag mina grejer till garduation. På tal om graduation så komme rjag antagligen inte få något diploma eller så, utan kommer bara få gå med i själva paraden eller vad man ska kalla det. Men det är ju bra nog, jag får ju ialla fall vara med om det!

Så idag åkte vi till San Luis för att ta mina bilder till min photo class! Danie hade 4 olika outfits hehe men jag tror bilderna blev superbra! Sedan fick vi även tid för lite shopping. Köpte en kappa och lite mer grejer. Så idag har jag spenderat en hel del pengar....ska inte köpa något mer denna månad! (förutom kläder till halloween och skor...) (san francisco är ju faktiskt nästa månad!)

Danie och jag har en liten sleepover inatt så hon ska spendera natten här hos mig, och imorgon ska vi upp tidigt och springa och träna fotboll! Får se hur det går..om vi ens kommer upp...

Förresten idag är det jättevarmt och skönt ute, i like it. Vi var precis ut och åt på en restaurang, och vi satt ute, typ åtta på kvällen! Såå härligt!! :)




Hm..

Sitter just nu och pluggar, som vanligt. Har två prov imorgon, båda i engelska såklart! Eller har inte pluggat något..sov när jag kom hem..Men men det ska nog gå bra ändå.

Imorgon ska jag och Danie ta bilder till min photoclass! Eller jag ska ta kort på henne, eftersom hon är modell så borde bilderna bli bra, även fast det är jag som tar dem ;)

Mmm har väl inte direkt något mer att skriva, mer än att jag är hungrig och ska äta nu.

En sak..DET ÄR VARMT UTEEEEEEEE. Jag kommer inte sakna snö eller kyla. (kommer väl bli kallt här med men inte som i sverige hoppas jag:@)


The us constitution

Äntligen klar med the us constitution! Började igår och satt hela eftermiddagen idag. Vi har redan haft prov på det och det vi gjorde nu var ifall vi ville ha extra credit, eller om man bara lämnade in själva papperet så som vi gjort in class så får man 0 och om man gör något extra så kan man få extra credit! Jag hoppas på extra credit!

Imorgon och på fredag ska vi även beställa våra cap and gowns. Ni vet hatten och den långa saken man har på sig på graduation? Man kan även beställa kläder, muggar, classrings, nyckelringar, kort, kuvert. M.M allt typ.

Framkallade även min film idag i mörkrummet. Haha det var hemskt, man såg ingenting, alla andra gånger när vi varit där har vi haft en sorts lampa på men nu var det verkligen kolsvart. Lätt att göra det då liksom, men man lär väl sig förhoppningsvis. (+ att jag var sjuk när de gick igenom hur man skulle göra..) Men dem hjälpte mig så det gick braa.

 the constitution before

 min constitution haha! (den är 5 eller 6 sidor lång..)


.






Soccer

Måndag idag, självklart en lika härlig sådan som vanligt.

Fast det var faktiskt en ganska bra måndag, hade photo, english och PE. Och nu börjar vi komma till mina sporter på PE:n, idag spelade vi fotboll! Och jag var grym, vilket är ett mirakel med tanke på att det var 100 år sedan jag sist spelade (överdriver inte.) Jag var så grym att killarna i mitt lag kallade mig för magic feets. (Haha). Och en tjej tyckte jag should try out for the soccer team. (Hahah). Seriöst jag är i chock. Efter lektionen så typ pratade alla om hur bra jag hade varit, sjuukt. Och efter lektionen så skulle jag ta upp min tröja från marken, tror ni inte jag får en stenhård boll rakt i bakhuvudet då? Ååh det gjorde skitont, har fortfarande ont haha. En kille sa typ "Shit dem försöker döda vårt hemliga vapen".

Haha alltså liite kul att de tyckte jag var bra, jag är inte det..Liksom det var väl ungefär 4 år sedan om inte längre, som jag sist rörde en fotboll. Eller iof kanske rörde en fotboll på idrotten under gymnasiet, men tror inte jag var med och spelade pga mitt knä..

Nog pratat om detta för det var inte det enda intressanta som hände idag. Eller det hände inget mer speciellt idag, men idag fick jag veta av Danie att jag kan följa med hennes utbytesorganisation till San Francisco i november! 3 eller 2 dagar ska spenderas i San Francisco med shopping och diverse turistattraktioner! Yey! Något att se framemot. Sedan har jag även andra resor att se framemot!!! Men ingen av dem är ens säkert att jag ska åka på, men jag hoppas!! Ledtrådar, Mexico, Hawaii, New york...:)


Sleepover

Sa idag akte jag till San luis obispo som jag skrev forut med Danie. Jag kopte bara en sak till halloween, for smarta jag hade glomt mina kreditkort hemma...= att vi kakade dar, sa gott! :)

Sa nu sitter jag hemma hos henne och ska spendera min natt har. Sa snart ska vi kika pa en film och sedan sova typ..jag e supertrott.

(sitter vid danies dator och hon har en amerikansk dator utan tre bokstaver..sa darfor det e som det e med detta inlagg.)

danieee :)


Homecoming game and dance

Igår var alltså den omtalade homecoming dansen. Men först var det homecoming football matchen, som min skola förlorade, haha. I alla fall direkt efter matchen gick vi till the gym för att gå in på dansen, haha det var typ som cozmoz...väldigt roligt. Eller nejdå det dög väl, hade i allafall roligt med Danie och Sydney!

Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir en tur till san luis obispo.

outfit

Homecoming

Jag tror att alla mina fredags inlägg börjar med typ, "Äntligen fredag idag då", "Gud vad skönt att det är fredag idag". och så vidare, och jag kan instämma även denna fredag!

Idag skulle vi rätta våra poli science test på lektionen. Självklart så gör vi det tillsammans, en annan i klassen har mitt prov och rättar det. Pinsamt om man typ skulle få ett rätt eller något...Och det hela började väl med att läraren visade upp mitt prov som exempel för hela klassen, jättekul verkligen. Och han sa typ "Ja här har ni ett prov och där har ni en smilegubbe på för det var bra skrivet" Och så kollar han och pekar att det är mitt prov, haha omg. Så även detta prov gick bra för min del. (fastän jag fick plugga i kolsvart mörker pga strömavbrottet)

Ikväll är det homecoming game och dance. Har jag sagt det eller har jag glömt det? Och som ni kanske förstår så är jag inte så pepp för det...Jag är allmänt trött och har ingen lust att gå till ett varmt gym och dansa. (en sak om vi hade fått klätt upp oss, men nej inte ens det gör vi...) Men det kanske blir roligt, får hoppas på det.

Nu blir det att ta en nap så jag inte somnar ikväll.

(Ifall ni vill veta så är det varmt idag, som en varm sommardag i sverige. Jag klagar inte, eller jo det gör jag eller Linnea?;)

Pumpkins!

Att sol kommer efter regn kan jag bekräfta! Idag var det soligt och varmt!

Direkt efter skolan idag åkte jag och Julianne till ett ställe och köpte pumpor(?)

Vi åkte även downtown san luis för att shoppa lite! Jag köpte bara två saker på Forever 21 idag!

I alla fall sedan åkte vi hem till Julianne för att att börja med the pumpkins! Det var ganska svårt, men roligt. Vi satt ute och gjorde det, på kvällen och det var jättehärligt ute. Yeah well vi carved some pumpkins helt enkelt. Så nu står den på framsidan av huset så fint. Jag åkte från henne klockan 8 och till och med då var det varmt och skönt. Är det inte otroligt, i mitten av oktober liksom? :)

Idag började helvetet på PE;n igen. Hehe. Eller vi behövde bara springa två varv idag! (+ situps, armhävningar, plankan osv.) Sedan spelade vi basketball! Och vem ägde då? Hehe skämtåsido. (jag var grym;). Mitt lag (på tre personer) vann de två matcherna vi spelade i alla fall, och dem vi mötte var 4 coolt va. ;)









No power

Ett tag efter att jag skrivit mitt förra inlägg så slutade lamporna att fungera, och därmed allt annat som har med elektricitet att göra. Det var ju väldigt kul när det började bli mörkt ute och jag var hemma själv. Att en person gick runt på gården bredvid med en sjal för halva ansiktet och en huva på huvudet så man inte såg hans ansikte gjorde ju inte saken bättre + att han tog kort eller något. (ofta man är ute i det vädret..)

Och när jag skulle gå ut och gå med hundarna så blåste det och regnade så mycket att jag vet inte vad. SÅ såg jag fullt med träd som låg på gatan, så då bestämde jag mig för att gå tillbaka, inte direkt så man vill få ett träd i huvudet.

Vill ni veta det värsta av allt, jag hade prov idag så jag fick lov att sitta och plugga i mörkret....Kul. Och nej detta är det värsta, strömmen var inte ens tillbaka när jag vaknade!! Men nu är den tillbaka tack gode gud! Och idag under en lektion så gick strömmen igen typ 3 gånger...

Och när jag kom till skolan idag så hade flera träd rasat, ett träd som är skitstort!! Alltså fattar inte hur det kan ha ramlat, men det tyder då på att det blåste som bara den!

Men idag har det bara regnat lite grann och imorgon ska det bli varmt och soligt igen :) Det var på tiden.

Well det var allt för dagens väderrapport.

1 day in SWEDEN

Så mycket för två månaders konstant solsken, idag öppnade sig då himlen, och det rejält. Jag tänkte imorse att det såg ju inte så farligt ut, lite regn har väl ingen dött av. (speciellt inte om man kommer från sverige). Så jag tog väl på mig ballerinaskor,leggings och en kjol. Tog även jacka, men skinnjacka och den står ju emot regn jättebra (inte). 

Efter min första lektion så var det värre än någonsin, eftersom det verkligen stod som spön i backen så hade jag väl paraplyet uppe, men det blåste så himla mycket så jag höll seriöst på att lyfta. Haha men det var kul och det måste sett ganska roligt ut för alla höll på att skratta ihjäl sig åt mig, haha.

Under lunchen var ändå det hemskaste. (förutom att ett träd stod och vajade under hela engelskalektionen utanför och höll på att välta + att det öste ned). Så stod vi i kö till matsalen och det regnade in under taket så man blev ju dyblöt då också. OCH sedan blåste min mat av bordet, upp och ned. Haha men som tur vad hade jag ätit upp det mesta. Till råga på allt detta så hade vi PE som sista lektion, men vi fick vara inne! Fast det regnade in i the gym så det var jätteblött där inne...Kul liksom.

Förövrigt så är väl allt som vanligt, hade prov idag, har prov imorgon och på torsdag. + två hemska läxor tills torsdag.


This is it

http://www.youtube.com/watch?v=nBFn2CgXySk

Rain?

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Jag tog nämligen cykeln till Vons för att handla lite grejer. Och gud vad jobbigt det var när jag skulle hem! Haha, det är uppför hela tiden + att det blåste + att jag hade den tunga väskan på styret.

Så nu måste jag börjar plugga..vill inte. Men kan dra på det lite till, så under tiden jag inte pluggar ska jag, ligga i sängen, typ?

Det ser ut som att det ska bli regn ute nu, får se om jag får se mitt första regnväder här borta då. 

(Och justja den tjejen som jag träffade i lördags, hon hatar svenskar tack vare mig! (Så jag menar ni vill nog inte heller träffa henne;) Någon som frågade hur det gick till och allt, det är en lång historia som jag inte orkar skriva här, sorry.)


Yesterday

Gårdagens "beachparty" blev inte som förväntat haha. Vi blev osams med en tjej, eller nej hon blev osams med oss. (för en sak som hon själv förorsakat) Så vi tyckte inte det var så roligt att stanna där så vi åkte downtown for some shopping. Det blev ingen direkt shopping, men det var trevligt ändå. Och det var roligt på stranden också innan hon kom och förstörde.

Idag har jag inget speciellt planerat, ska nog kanske åka och shoppa senare.

Men imorgon är jag ledig!!

Friday, Friday. Yes, yes.

Man längtar alltid, inte alltid men oftast, till varje fredag. Ändå känns det som att det är fredag nästan hela tiden. Tiden går så fort! Men i alla fall, idag är det fredag, igen. Och jag är ledig på måndag dessutom, lyx!

Ikväll ska vi åka till ett ställe som ligger ungefär 1 timme härifrån och kolla på något, kommer inte ens ihåg vad det var, men det blir nog trevligt!

Annars har jag inget speciellt planerat under helgen, eller en kille från Belgien undrade om jag och Danie ville komma på hans bday party på stranden, ja ni hörde rätt, stranden. I oktober, sjukt va?Men det kommer antagligen vara lite kallt eftersom det är kallare neråt än där jag bor, så sjukt att det kan skilja så mycket på temperatur om man bara åker 20 minuter. Men det blir nog trevligt ändå, får ta på sig lite mer kläder bara hehe. Danie kunde inte, men jag ska nog dit :)
Ja så måste jag såklart plugga under helgen också, men det är ju stående. Har prov på tisdag och onsdag. Härlig början på veckan, sådana gillar vi!



Sick

Ja, jag är sjuk. Jobbigt värre.  Igår spydde jag flera gånger, jag som aldrig gör det. Men nu har jag inte gjort det något mer i alla fall. :) MEN jag börjar bli bättre och hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Annars kommer det väl ta 1 år innan jag tagit igen det jag missat på två dagar.

Nu ska jag gå och lägga mig.


Buttom

Idag tog jag bussen till San Luis Obispo efter skolan för att träffa tjejen som hjälper mig med min roliga engleksa grammar. Så när jag går på bussen så säger han som kör bussen något oförståeligt, så jag ba "ha?" så säger han typ "say buttom" jag ba "what?!" så typ börjar han bokstavera det, så säger jag det väl, så slapp jag betala. Fattade ingenting...

Och i skolan hände inget som är värt att prata om tror jag...Eller hade tydligen något test idag på golfen, haha. Men det gick bra. Och när alla var klara och vi hade räknat ihop våra poäng så fick de tre personerna som hade lägst poäng (inte jag tack gode gud) gå fram och springa och skjuta på bollen. Lagomt pinsamt att göra det inför 30 stirrande personer. För det är ju inte direkt lätt att springa samtidigt som man ska träffa bollen. Men jag slapp i alla fall.

Och idag när jag gick hem så såg jag ett spöke hängandes jättehögt upp mitt över vägen....




Happy monday? eh no

Well det var inte en hemsk måndag, men ändå, måndagar är måndagar right?! Idag var en odd dag i skolan vilket betyder att jag först hade hospitality, video och sedan political science. Dagen gick fort, och efter skolan åkte jag med Julianne till San Luis Obispo. Det var trevligt, kikade bara runt en kort stund, sedan åkte vi hem till henne och sedan till mig. Hon stannade här och käkade och sedan gjorde vi homework. Jag har ju nämligen prov i engelska imorgon, två stycken.

Det var en trevlig dag, fastän det var skitkallt imorse, och det var inte så värst varmt på dagen heller faktiskt. Men men solen lyser ju i alla fall och det är någorlunda skönt!

Alla här har ju nu börjat pynta sina hus inför Halloween, såg en gård som hade en kista på sin framsida!! Snyggt liksom, euuw jag skulle då aldrig vilja ha en kista på min gård.

Ska visa bild från en affär där de sålde lite halloween saker, men det vägrar att ladda upp nu. Och när jag gick inne på den affären och kikade så fanns det en låtsas gubbe som stod och jade ett grönt ansikte och när jag gick förbi så vred han på huvudet efter mig och sa något, haha jag blev skiträdd och skrek rakt ut :p

yeyyy

Igår skrev jag inget, men det hände inte så mycket heller. Tog det bara lugnt på dagen, solade lite och sådär och på kvällen åkte vi hem till några och åt middag.

Men en stor händelse igår var väl att jag fick mitt report card, alltså mina betyg. OCH jag har A i alla ämnen förutom video (som jag tycker så mycket om) där jag har B. Eller i engelska hade jag tydligen A- men det räknas väl som ett A, hahah. A i engelska, jag hade inte ens MVG i engelska i sverige! Och nu har jag det här :S Fattar ingenting..Men jag är nöjd ;)


Happy Friday

Äntligen kom den efterlängtade fredagen! Första delen av dagen har spenderats i skolan, som vanligt. Tog ännu lite fler bilder idag på photo classen, jag och sarah klantade väl oss som vanligt, haha ;) Men nu har jag i alla fall ett riktigt bra negative och ett okej. Sedan hade jag engelska, och idag sa läraren att han hade lagt alla tre prov på samma dag!! Kan ni fatta, hur dum får man vara att ens tänka den tanken? MEN som tur var så insåg till och med han att det var en DUM idé. Men vi har fortfarande två prov på samma dag. Sista lektionen var PE och vi åkte till golfbanan som vanligt nu för tiden. (vad hände mer variation? Men jag ska inte klaga det är bättre än att springa och göra push ups var eviga gång...)

Efter skolan åkte jag och Danie till San luis och shoppade!! Vi åkte först till forever 21, vi var där inne i två timmar tror jag, och ändå hann jag inte på långa vägar kolla på allt i butiken. Men jag köpte lite grejer som jag är sjuktnöjd med! :D Sedan åkte vi downtown, och kikade lite. Där köpte jag bara en bodylotion och body mist från victoria's secret. Eller förresten jag köpte utsökta (gigantiska) jordgubbar doppade i choklad också! Yummie.


Tips på vad jag kan vara på halloween? (gissar att jag måste ta det seriöst och klä ut mig (seriöst).

Och sist men inte minst, tack så mycket för kommentarerna jag fick igår eller när det var. Jag blir så glad för varenda en.


Yey

Äntligen fredag imorgon! Denna vecka har jag vait så trött! I början av veckan hade jag mitt alarm på 6:00, idag hade jag det på 6:40 så det blir senare och senare för varje dag som går haha. (åker hemirån 7:15) Men jag har kommit på den smarta idéen att jag inte behöver äta frukost på de dagar vi har hospitality för då äter jag ju där!

Idag var det varmt igen, kallt på morgonen men varmt på dagen! Har saknat det nu när det varit kallt i två dagar.

I alla fall idag efter skolan gick jag till vons för att fördriva tiden fram till 2:45 då jag skulle vara tillbaka i skolan för att laga mat till the homeless shelter. Så sedan var det bara att gå tillbaka till skolan igen, och in i köket. Denna gång behövde jag inte diska, yey! Jag och en tjej fick fritera baskets utav tortilla bröd som det ska ligga sallad i. Sedan gjorde jag även chips som vi åt utav bröden. Det var gott, men tråkigt att göra. Efter två timmar där inne, gick jag hem. Och nu sitter jag här.

Och jag har nu fått en bra bild med hjälp av min oatmeal container! Den ni! (linnéa, vad säger du nu?:) Och jag har lämnat in min filmrulle, haha.

Nästa vecka har jag två engelska lektioner, men det hindrar väl inte vår lärare från att ge oss TRE prov nästa vecka! Alltså två på samma dag i samma ämne..sick. + att vi kommer ha läxor till båda lektionerna också, suck.

Homecoming är inte nästa vecka utan nästa. På typ alla skolor i usa klär man då upp sig fint och går på en dans (typ som prom fast mindre fint, men ah ni fattar) men självklart på min skola så klar man INTE upp sig. Det betyder väl att alla kommer komma dit i sina stora orangea shorts, stora fula skor (skate skor), och stora t-shirtar. Mycket fint! Och under hela denna vecka så ska man ha olika kläder på sig typ, from the 50's, 60's, 70's osv. Och varje fredag så har typ alla i skolan orange and grey. Men inte jag haha.

Och ett till och här, i dag gjorde jag klart mitt första projekt i min video class! (har fortfarande inte fått byta den classen..)



RSS 2.0