Strep throat

Ja som rubriken lyder, jag har halsfluss :( Det gör just nu så ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ingen kan seriöst förstå denna smärta haha. Vågar inte ens röra mig för då gör det så ont, och att svälja, ja det ska vi inte ens tala om hur det känns. Men har iaf fått pencillin nu så det kan bli bättre någon gång. Är trött på detta nu. Har även blivit förkyld och fått hosta :) Mår så bra just nu. Att jag måste gå upp vid 8 imorgon på en lördag känns hemskt, när allt jag vill är att bara ligga i sängen hela dagen..+ att regnet öser ned och det ska bli en huge storm :( Och grammatik provet gick åt h------ idag....

Nog om klagandet...Var med sydney idag, vi chillade och åkte sedan till slo, käkade och shoppade liite. :)

Nu ska jag försöka sova...






Tests

Redan torsdag! Stannade hemma från skolan i måndags för jag var sjuk. Är fortfarande sjuk, eller har fortfarande ont i halsen kanske jag ska säga. Det vägrar gå över..så idag ska jag ta ett sådant halsprov och se. Jag hoppas det vill bli bättre snart i allafall!

Annars händer inte så värst mycket, det regnade och var kallt igår och idag sken solen och det var skapligt varmt.

Imorgon har jag 3 engelska prov, yey! och på lördag är det yfu möte...så inte får man vila upp sig då heller. att gå på dem mötena är nästan värre än att gå till skolan 


Los Angeles!

Kom hem från L.A i lördags natt vid 1 eller så.

Vi åkte hemifrån klockan 5 på torsdagen för vi skulle vara i santa maria (en timme bort) klockan sex. Jag och Danie blev väckta klockan kvart i fem...kul. Så det var bara att ta på sig några kläder och sedan åka. Kan även naämna att vi hade lagt oss klockan 4 dagen innan, så man var ju lagomt trött. När vi väl kom till Santa Maria så skulle vi åka i en typ minibuss eller vad man ska säga. Hon som körde var heelt galen så jag var super åksjuk i princip hela vägen. Men fram kom vi!

Den första dagen gick vi på disneyland. Jag gick med, danie, lee, eddie, kien och andy. Vi hade superroligt. Men sedan ville danie och lee shoppa (fanns typ mickey mouse och så vidare att köpa endast..) så då gick vi andra vidare utan dem. Vi åkte lite olika rides, men eftersom jag är ganska rädd av mig kunde vi inte åka så många haha. Men några läskiga vart det allt ;) Space mountain var rätt så läskig men ändå rolig, den gick jättesnabbt och man såg inget för det var kolsvart hela tiden. Vi gick tillbaka till hotellet vid 9 på kvällen. Då hade vi tre timmar att göra vad vi ville på..så vi hängde lite på eddie och lee's rum. Kikade på film.

Nästa dag så åkte vi till universal studios = ännu en helvetesfärd i bilen med livet som insats. Jag har typ fått wiplashskada efter denna helg för hon kör skitsnabbt i typ 140 och sedan tvärstannar. + att vi var 8 stycken i bilen och dem var inte direkt smala så man kunde ju inte ens röra sig i bilen...så bekvämt var det!

Iallafall det var svinkallt när vi var på universal studios. Men det var roligt, vi gick bla in i ett horror house som var det värsta jag gjort. jag blev liksom jagad av gubbar med kniv och mumier som hoppade fram här och var usch vad hemskt det var. Sedan åkte vi en studio tour, såg alla desperate housewifes hus!!!!! + deras bilar och allt, så coolt :D

Sista dagen var vi i hollywood, venice beach , the grove och farmers market. Hade ingen tid alls för shopping, bara 2 timmar ungefär...men men.


















 hotellet andra natten

 chiara och helene



 venice beach


 

I'm going to L.A

Yep på torsdag åker jag till L.A! Ska bli så skönt att slippa skolan två dagar, hehe.

Ett tag sedan jag skrev. I fredags åkte jag till slo med danie, på lördagen kinesiskt nyår hos danie, söndag åkte till olika ställen med bez, och på kvällen, drive in bio. Måndagen pluggade jag endast.

Idag började simmningen...Jag hade bara en bikini (inte direkt så att jag använder baddräkt..) så fick låna en baddräkt, simglasögon och en simmössa av min kompis. Snygg man kände sig..

I alla fall vi ska träna 2 timmar varje dag tills typ maj. Man får missa två träningar under hela den tiden. Liksom ofta man kan rå för om man blir sjuk???? Och jag kommer missa en träning denna vecka, ev två. Kanske inte var någon träning på torsdagen, hoppas det. Kul annars att jag redan missat de två träningarna jag får missa, första veckan haha. Vi har även träningar under hela springbreak. Whatta..????? Man får inte missa någon då heller...Kul!! Man kan ju verkligen göra planer då, inte..Men men det blir säkert kul ändå, var åtminstone en rolig träning. :)

Imorgon har jag träning från 6.30 pm - 8.00. Kuul kul.

Nu ska jag plugga, har prov imorgon som jag inte hunnit plugga till.

Justja kan ju inte glömma av att berätta att i helgen var det 23 grader + ute! Gick i shorts hela helgen och även idag hade jag shorts och linne. :) Något skönt att kunna använda det i februari liksom..

 school



 nyåret







elefant säl

 morro bay

 valentines day


Lucky day

Skrev nyss skitångt, var precis klar så åkte allt bort. Glöm och dröm att jag skriver igen. Får bli bilder.

Dagen i kort, var en meter ifrån att få spyor över hela mig, höll på att få handen avbiten av hunden, skar mig jätte djupt i fingret (tack vare att jag skulle plocka upp soporna som hunden tagit ut från ett STÄNGT skåp.) Han är inte min favorit just nu..

 tired





 i have no idea how i'm going to survive the swedish winter next year..so i guess i have to go back.. :D


The Lovely Bones

Första skoldagen för denna vecka avklarad, och det var ingen hemsk dag heller! Bara dagar kvar denna vecka och sedan två skoldagar nästa vecka, sedan åker jag till L.A :)

Efter skolan idag gick jag och lämnade in mina papper till the athletic office så nu finns det väl ingen återvändo gällande simningen antar jag ;) Kul att vi har de första tävlingarna om typ två veckor, hjälp!

Efter jag hade lämnat in papperena gick jag och käkade, sedan hem. Nu sitter jag här och fyllde precis i de sista papperena om L.A så nu är det bara att rektorn eller någon ska skriva under.

Igår var jag som sagt ledig och passade då på att prata med Malin på skype! (som förövrigt var det enda vettiga jag gjorde på hela dagen eftersom sydney var sjuk) iaf hade inte pratat med henne på sjukt länge så det var kul!

Köpte en bok i helgen, Lovely Bones, den går även på bio här. Ville bara nämna det för det verkar vara en jättebra bok och filmen verkar också bra :)


:)

Har aldrig tid för att skriva + att det är tråkigt. Men nu gör jag det.

Varit i skolan hela veckan, lika roligt som vanligt. Hehe nejdå men det var en rätt så bra vecka! Hände inte direkt något speciellt som jag kan nämna. (händer massor av saker hela tiden men kommer aldrig ihåg.)

Igår så kom Bez hit och vi gick till starbucks, vons och carls jr där vi åt. Sedan hem och vi gjorde inget speciellt, men det var roligt för det hände roliga saker. :)

Idag vet jag inte vad som händer, det är superbowl på tv som alla tjatar om! Jag vet typ inte ens vad det är, eller fick väl reda på att det är någon stor football grejs..Roligt, för man fattar ju så mycket om det. :) Inte.

Ska antagligen börja simma i skolan också, haha. Så måste man vara med och åka till olika skolor och tävla och sådant. Och jag är ju SÅ bra på att simma..inte. Hehe. Men det är bra träning så det blir nice. + att jag känner några i laget så det blir roligt. Tänk er att simma i en utomhus pool i februari! ;)

Imorgon är jag ledig, yey. Såå skönt! Ska träffa Sydney då :) Måste även plugga för har väl två engelska prov på tisdag..puuuh.

Nu ska vi till forever 21 :)


RSS 2.0