Lame

Jag har inget internet och kommer antagligen inte fa det innan jag ar i sverige igen. Bara sa att alla vet. Det suger, men vad ska man gora.

Prom 2010

Igår var det alltså prom - kvällen som alla amerikaner sett framemot hela sitt liv ungefär. Jag gick med Levi, som var min "date", Danie, Sydney, Bez, Keebon and Eka. + andra folk som vi träffade där.

Vi började med att ta kort hemma hos Levi och sedanåka till restaurangen sedan till prom. Dansgolvet var utomhus, ganska weird. Men jag var trött hela kvällen så jag började kolla på klockan redan klockan 9 ;) och det höll på till 12. Men det var helt okej iaf, men det är inte så amazingly som man får intrycket av att det ska vara ;) sorry att göra er besvikna haha. Men amerikanska partyn är inte lika roliga som svenska, eller vissa är, men liksom de är barnsliga på något sätt haha. Men det duger :D haha ska sluta klaga.

Ska ladda upp lite bilder här nu.







 sarah :)
















Circle of life

Sarah and I went to take pictures for our photo class. Det var nice. Vi hade hikat högt upp på en kulle och jag frågade henne om hon trodde det fanns ormar där för ja gsåg typ som orm hål i marken..Hon ba "nej det finns nog inga här". Efter 5 minuter när vi nästan var på toppen så skriker hon till, och jag börjar skrika ännu högre. Jag fattade direkt att det va en orm hon sett haha. Så vi börjar att springa ned..fyfan. Ormen va typ skiiitstor också, läskigt haha.

Sedan på vägen hem vare jag som körde bilen, så det var nice. och bilen var inte automat (som alla är här), så jag fick till och med använda växeln eller va man säger. och det gick prima ;) tack och lov.

 med den dryga kameran, med film i haha













 jag körde, äntligen!!!


Spring Bonanza

Vi hade en spring bonanza på skolan som jag drog till med några kompisar. det fanns typ massor av olika spel, hoppborgar (?!) typ ah spel som jag ej kan förklara, man kunde se på avatar, dansa och massa grejs. Det var kul, speciellt eftersom allt var utomhus så det var så sköönt väder!







detta grejs dem hade bla..




 bez, sydney, caia and i








Yosemite

Åkte till yosemite med några utbytesstudeter för typ tvp veckor sedan. för er som inte vet är yosemite en stor nationalpark med massor av berg och typ vattenfall. Vi såg snö dessutom, yey....

Men det var en nice trip!


 Mimori & Danie







ayumi and mimori

the "awesome" lake we had to hike to get to




RSS 2.0