No power

Ett tag efter att jag skrivit mitt förra inlägg så slutade lamporna att fungera, och därmed allt annat som har med elektricitet att göra. Det var ju väldigt kul när det började bli mörkt ute och jag var hemma själv. Att en person gick runt på gården bredvid med en sjal för halva ansiktet och en huva på huvudet så man inte såg hans ansikte gjorde ju inte saken bättre + att han tog kort eller något. (ofta man är ute i det vädret..)

Och när jag skulle gå ut och gå med hundarna så blåste det och regnade så mycket att jag vet inte vad. SÅ såg jag fullt med träd som låg på gatan, så då bestämde jag mig för att gå tillbaka, inte direkt så man vill få ett träd i huvudet.

Vill ni veta det värsta av allt, jag hade prov idag så jag fick lov att sitta och plugga i mörkret....Kul. Och nej detta är det värsta, strömmen var inte ens tillbaka när jag vaknade!! Men nu är den tillbaka tack gode gud! Och idag under en lektion så gick strömmen igen typ 3 gånger...

Och när jag kom till skolan idag så hade flera träd rasat, ett träd som är skitstort!! Alltså fattar inte hur det kan ha ramlat, men det tyder då på att det blåste som bara den!

Men idag har det bara regnat lite grann och imorgon ska det bli varmt och soligt igen :) Det var på tiden.

Well det var allt för dagens väderrapport.

Kommentarer
Postat av: anchi

haha kuuul! men du har du upplevt lite amerikans storm också ju, hihi ;)

2009-10-15 @ 21:36:40
URL: http://anchis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0